comment 0

Päiväni kouluttajana -video

Kysyin taannoin: tiedätkö sinä mitä tehdä, kun toimittaja laittaa mikrofonin nenäsi eteen ja alkaa esittää pahoja kysymyksiä? Mediajulkisuus on monelle juristille kova paikka ja juuri sen takia sitä harjoiteltiin AlmaTalentin seminaarissa. Täältä pääset kurkkaamaan, mitä siellä oikein tapahtui.

Otin kameran mukaani ja nauhoitin videota pitkin päivää. Ajattelin, että mediajulkisuudesta puhumisen lisäksi on ehkä hyvä myös havainnollistaa sitä. Tässä siis pilke silmäkulmassa tehty pieni kooste päivän annista ja vähän siitäkin, mitä tapahtui kulissien takana.

 

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s