comment 0

Rakasta asianajajaasi päivän kunniaksi: Kolme vinkkiä parempaan yhteistyöhön

Asianajajan palkkaaminen on helppoa, mutta miten saat palkkaamastasi ammattilaisesta tehot irti? Vaikka asianajajasi on itsenäinen ammattilainen, sinä olet hänen päämiehensä. Sinullakin on oma tärkeä rooli yhteistyön sujumisessa. Tänään on kansainvälinen ”Love Your Lawyer Day”. Sen kunniaksi kolme vinkkiä parempaan yhteistyöhön asianajajasi kanssa.

Kommunikoi. Kerro asianajajallesi mikä on lopullinen tavoitteesi. Asianajajan tuotteet (esim. sopimukset) ovat vain välineitä ja ihmisten tavoitteet vaihtelevat. Muista kertoa myös niistä arvoistasi, jotka haluat asianajajan huomioivan. Sitä saa, mitä tilaa.

Sparraa. Anna asianajajallesi palautetta. Jos et ymmärrä, kysy. Jos luulet ymmärtäväsi, kysy silti. Jos sinusta tuntuu, että asianajajasi ei ole huomannut jotain, kysy siitä. Ja kun jokin asia on kohdallaan, muista kertoa myös siitä.

Luota. Anna asianajajan tehdä työnsä, älä mikromanageroi.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s