comment 0

Huippukoulutus henkisen suorituskyvyn kehittämisestä – vain asianajosihteereille

Kun sain kuulla, että asianajoliitto suunnittelee henkisen suorituskyvyn kehittämistä käsittelevää sihteerikoulutusta, ilmoittauduin oitis vapaaehtoiseksi asianajajapuhujaksi. Se oli ainoa keino päästä mukaan kurssille, joka järjestetään yksinoikeudella asianajosihteereille.

Haastavinta asianajotyössä ei usein ole juridiikka itsessään, vaan se, että asianajotoimisto on henkisesti vaativa työympäristö kaikille toimistossa työskenteleville. Sen vuoksi asianajoalan todellinen menestystekijä on oma persoona ja sellaiset kyvyt kuin itsensä johtaminen, asennoituminen ja ihmissuhdetaidot.

Olen jo pitkään pohtinut näitä kysymyksiä omassa työssäni ja omassa työyhteisössäni. Sekä yrittämällä että erehtymällä.

Kun kuulin suunnitteilla olevasta kurssista, joka käsittelee juuri näitä kysymyksiä, en epäröinyt ilmoittautua mukaan puhujaksi.

Ensimmäinen motiivini oli se, että olen jo pitkään halunnut päästä puhumaan tästä minua kiinnostavasta aiheesta. Olen pitänyt kymmeniä juridisia koulutuksia, mutta yhä enemmän minua on alkanut kiinnostamaan yleisemmät, meitä kaikkia koskettavat kysymykset. Kuten vaikkapa se, miten toimitaan rakentavasti työyhteisön jäsenenä.

Sellaista tulee pohdittua, kun on toisten ihmisten esimies ja työkaveri ja usein paras tapa jäsentää omia ajatuksiaan on puhua niistä muille. Ja tietenkin nimenomaan julkisesti.

Toinen motiivini on vielä itsekkäämpi. Kurssi on suunnattu yksinoikeudella asianajosihteereille. Ilmoittautumalla puhujaksi kurssille, pääsen kuulemaan kurssin pääpuhujaa, Christina Dahlblomia. Christina on nimittäin kovan luokan ammattipuhuja, joka löytyy myös Speakers Forumin listoilta.

Kurssilla käsiteltävät aiheet menevät suoraan asianajotoimistotyön ytimeen eli siihen, miten

  • asennoitua viisaasti stressiin
  • tehdä valintoja onnellisen ja tehokkaamman arjen ja
    työelämän puolesta
  • vaikuttaa myönteisesti muihin ihmisiin.

Toivottavasti mahdollisimman moni asianajosihteeri löytää tiensä tälle kurssille. Lue lisää ja käy ilmoittautumassa!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s