comment 0

Tukka putkella

Juuri nyt eletään syksyn vauhdikkainta aikaa. Tapahtuu joka rintamalla. Oikeudenkäyntejä. Uusia rekrytointeja. Toimiston kehittämistä. Melkoista vauhdin hurmaa, mutta jostain on tingittävä. Kuten esimerkiksi tästä blogista.

Viime viikot ovat olleet sellaista pyöritystä, että en ole edes muistanut tämän blogin olemassaoloa, kunnes tänään se tuli yllättäin mieleeni. Paremman sanottavan puutteessa ajattelin vain ilmoittaa, että en ole tätä kokonaan unohtanut.

Asianajajayrittäjän työtahti voi olla parhaimmilaan (tai pahimmillaan) hengästyttävä. Silloin vaaditaan tarkkaa priorisointia ja keskittymistä. Mitä kovempi myllerrys ympärillä, sitä tarkemmin on valittava ne asiat, joihin reagoi ja ne työt, jotka tekee. Silloin mukava harrastus, kuten blogin pitäminen, saattaa jäädä vähemmälle.

Toisaalta moni asia elämässä pyörii rutiinien varassa. Jos bloggausrutiinista tinkii, bloggaamattomuudesta saattaakin tulla uusi rutiini. Tiedän, koska minulle on käynyt niin ennenkin.

Onneksi aloittaa voi koska tahansa uudelleen.

Kuva: Firehawk at Kings Island Theme ParkWarren County CVB / CC BY-NC-ND 2.0

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s