comment 0

Kesälaidun kutsuu asianajajaa

Kevätkauden viimeinen oikeudenkäynti oli tänään. Parituntinen rutistus Turun hovioikeudessa ja  hektinen ja työläs kevätkausi oli takana. Edessä oleva kesäloma tuntuu sitäkin houkuttelevammalta. Mutta voiko yrittäjä-asianajaja pitää lomaa?

Yrittäjä-asianajajana toimiminen on kovin sitovaa. Toimeksiantoja on useita ja joku niistä on aina aktiivisessa vaiheessa, joten loman pitäminen yleensä on vaikeaa. Mutta onneksi on Suomen kesä. Jos sitä ei olisi, se pitäisi keksiä.

Koska maamme ilmasto on sellainen, että T-paitakeleistä ei pääse liian usein nauttimaan, ihmiset ymmärrettävästi haluavat keskittää lomansa tähän lämpimään vuoden aikaan. Ja kun kaikki ihmiset lomailevat samaan aikaan, myös asianajotehtävien määrä vähenee merkittävästi. Yrittäjä-asianajajatkin pääsevät viettämään vapaata.

Yrittäjän loma ei tietysti ole aivan totaalista lomaa. Toimisto palvelee asiakkaitaan koko kesän enkä minäkään pysty aivojani sammuttamaan. Kesälomalla on kuitenkin mahdollista vähentää töitä, irtautua arkirutiineista ja nauttia lämmöstä, luonnosta ja yhteisestä ajasta perheen kanssa.

Siinä dekkareiden lukemisen ja halonhakkuun ohessa ehtii ehkä lukemaan muutaman ammattikirjan ja suunnittelemaan syksyn töitä…

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s