comment 0

Uusi riidanratkaisuun erikoistunut toimistoni on avattu

Riitojen ratkaisemiseen ja ehkäisemiseen erikoistunut toimistoni Lakimies Jarkko Männistö aloitti tänään toimintansa uudistuneella palvelukonseptilla.

Olen aiemmin hoitanut tarkasti valittuja riita-asioita siinä määrin, kuin muut työt ovat sen mahdollistaneet. Palvelun jatkuvasti kasvava kysyntä pakotti minut kuitenkin valitsemaan, keskittyisinkö virkauraani vai omaan toimistooni. Valitsin oman toimistoni. Jatkossa tarkoitukseni on keskittyä kokopäiväisesti riitojen ratkaisemiseen ja ehkäisemiseen – luennoimista ja kirjoittamista kuitenkaan unohtamatta.

Toimiston tavoitteena on tukea kasvu-uralla olevien pienten- ja keskisuurten yritysten menestystä. Erityisesti tekniset ja luonnontieteelliset alat ovat yrityksille vaativia toimintaympäristöjä, jossa riitojen ja riskien hallinta on yksi yrityksen menestyksen kannalta keskeinen tekijä. Toimistoni tarjoaa apua myös julkisyhteisöille ja yksityishenkilöille vaativien riita- ja sopimusasioiden hoitamisessa.

Toimistoni sijaitsee historiallisen Finlaysonin punatiilisen kutomorakennuksen suojissa Forssassa. Toimistoni palvelee asiakkaita koko maan alueella pääkaupunkiseudulta Pohjois-Suomeen hyödyntäen modernia tieto- ja viestintätekniikkaa. Forssan strateginen sijainti on myös hyvä. Yli puolet suomalaisista asuu 150 kilometrin säteellä.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s